Termijn indienen informatie PAS-melding verlengd tot 30 april

Sector: Agrarisch
Om je PAS-melding om te laten zetten naar een vergunning, moet je aanvullende informatie aanleveren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Goed nieuws: de deadline hiervoor is verruimd naar 30 april 2021.

 

Termijn verlengd

In ons vorige artikel over het laten omzetten van je PAS-melding hebben we je uitgelegd wat je precies bij de RVO moest aanleveren om je PAS-melding om te zetten naar een vergunning. De aanvullende informatie moest je toen nog voor 31 januari 2021 indienen.

 

 

Brief minister

Omdat deze termijn voor veel adviesbureaus te kort is om de gevraagde informatie juist en zorgvuldig te kunnen aanleveren – en dat is juist belangrijk om tot een goede vergunning te komen – hebben we samen met een aantal collega-adviesbureaus via een brief de minister gevraagd om de termijn te verlengen tot 30 april 2021. Op 7 december heeft het ministerie van LNV ons schriftelijk laten weten dat de termijn is verlengd tot 30 april 2021. Dit nieuws wordt ook gedeeld op de websites van BIJ12 en AanpakStikstof.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over het laten omzetten van je PAS-melding en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op met Karlijn Waaijman

Neem contact op met Karlijn Waaijman

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Scroll naar boven