Stikstof

Er is veel te doen rondom de stikstofproblematiek. Hier vind je informatie, nieuws en tips over dit thema.

Stoppen of veranderen?

Door de nieuwe regels en discussies rondom de stikstofproblematiek in Nederland staan veel ondernemers onder druk. Er gaan geluiden dat de veestapel moet inkrimpen, bouwplannen en vergunningen staan on hold en piekbelasters kunnen worden opgekocht.

De stikstofproblematiek dwingt ondernemers in het buitengebied om na te denken over hun toekomst. En daarbij zijn eigenlijk 2 routes mogelijk. Vrijwillig stoppen en daar wel of niet voor betaald krijgen vanuit de overheid, of doorgaan en innoveren, misschien verplaatsen of je activiteiten wijzigen.

Een lastige keuze die van veel factoren afhankelijk is, zoals de mogelijkheden van je locatie, je persoonlijke wensen en financiële gevolgen. Vraagstukken waar je wel wat advies bij kunt gebruiken.

Actualiteitentip

Actualiteitentip

De stoppersregelingen voor de agrarische sector zijn bekend. Bekijk ze nu en neem op tijd actie als je hiervan gebruik wilt maken.

Laatste nieuws

Dit zijn de laatste nieuwsberichten en blogs gerelateerd aan stikstof.Waar liggen jouw groeikansen?

Veel ondernemers of ontwikkelingen staan momenteel stil. Bij De Omgevingsadviseurs laten we ons niet tegenhouden door de stikstofregels. Vanuit onze expertise en ervaring kijken we juist naar hoe jouw plannen wel door kunnen gaan. En welke alternatieve routes we kunnen bewandelen om toch in de richting van jouw toekomstperspectief te komen.

Van stikstofberekening tot vergunningaanvraag: wij staan je bij en ontdekken graag samen met jou waar jouw groeikansen liggen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat de stikstofregels voor jouw specifieke situatie betekenen? Of wil je eens sparren met een adviseur over jouw toekomst? Neem dan contact op met Femke Nieuwhuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven