Zorg

Voor zorgondernemers is er in het buitengebied steeds meer ruimte. Weet jij wat er kan én mogelijk is op jouw locatie?

Toekomstbestendig ondernemen in de zorg

Er is steeds meer vraag naar kleinschalige zorg. Dat biedt kansen voor nieuwe initiatieven, zoals een zorgboerderij met een logeerhuis of dagbesteding op het platteland. Voor zorgondernemers in het buitengebied is het daarom belangrijk te weten wat je wilt, kunt en mág op jouw locatie.

Project Klein en Seinen

Bestemmingsplan en splitsing perceel

Wat doe je als je van panden in het buitengebied, waar een agrarische bestemming op zit, 2 woningen wil realiseren?

Woon- en leefklimaat

Bied je zorg aan op een agrarisch bedrijf? Dan kan het zijn dat je te maken hebt met bijvoorbeeld geurnormen en de invloed van het agrarische bedrijf op het woon- en leefklimaat van cliënten. Sommige situaties zijn complexer dan je zou verwachten, wees je daar bewust van.

Let op de bestemming

Ook de bestemming van je locatie is belangrijk wanneer je zorg aanbiedt. Geldt er een maatschappelijke bestemming, een woonbestemming of een agrarische bestemming? De Omgevingsadviseurs zorgt ervoor dat je voor jouw activiteiten de juiste bestemming hebt geregeld, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen.

Wat is er mogelijk op jouw locatie?

Het buitengebied verandert. Je ziet er niet meer alleen agrarische, maar ook steeds meer bouw-, recreatie- en zorginitiatieven. Wat is er mogelijk op jouw locatie? Onze adviseurs voorzien je van waardevol advies voor jouw sector.

Je locatie is essentieel voor je onderneming. Daarom is De Omgevingsadviseurs er voor ondernemers en initiatiefnemers in het buitengebied. Voor doorpakkers en veranderaars die vooruitkijken en verder willen. Als gespecialiseerd adviesbureau helpen we hen op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu.

Samen aan de slag?

Wil je in gesprek over groeimogelijkheden van jouw park? Neem contact op met Cindy Seinen.

Scroll naar boven