Duurzaamheid

Er zijn veel mogelijkheden om je bedrijf in het buitengebied te verduurzamen of een duurzaam project te starten. Hier vind je informatie, nieuws en tips over dit thema.

Een zonnepark op landbouwgrond of een emissiearme stal: er zijn allerlei mogelijkheden om je locatie te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan windturbines of mestvergisting. Maar er zijn nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden op het gebied van bestemmingsplannen en de nodige vergunningen. Een uitgebreide procedure waarbij ook de effecten op de omgeving van belang zijn.  

Verduurzamen is mooi en soms zelfs noodzakelijk, maar je krijgt te maken met strenge wet- en regelgeving. Iets wat je als ondernemer of ontwikkelaar vaak niet kunt bijbenen. Laat je daarom bijstaan door ervaren adviseurs die tijdens het traject alles voor je kunnen regelen.

Laatste nieuws

Dit zijn de laatste nieuwsberichten en blogs gerelateerd aan duurzaamheid.

 

Wat is jouw duurzaamheidsproject?

De Omgevingsadviseurs ondersteunt ondernemers, ontwikkelaars en initiatiefnemers op het gebied van ruimtelijke keuzes en processen in verduurzamingstrajecten. Vanuit een integrale aanpak begeleiden we het proces van a tot z.

En als het nodig is, hebben we korte lijntjes met onze collega’s van Countus en Subvention en kunnen we makkelijk en snel extra expertise inschakelen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de wetten en regels rondom duurzaamheidsprojecten in het buitengebied? Of wil je eens sparren met een adviseur? Neem dan contact op met Ginet Ballast-Schultz voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven