Onze werkwijze

Jouw vraagstuk vormt de basis van onze aanpak. Op basis daarvan zetten we de expertises in die nodig zijn om jouw doel te behalen. Dat doen we aan de hand van de volgende stappen:Kennismaking

Passen we bij elkaar? We ontdekken wie je bent, wat je ambities en uitdagingen zijn en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Verkennend gesprek

Het kennismakingsgesprek is de eerste stap in onze samenwerking. Hiervoor nemen we graag een kijkje op jouw bedrijf. In een open en informeel gesprek verkennen we jouw situatie en wensen. Hoe is je bedrijf georganiseerd? Wat wil je bereiken? Welke uitdagingen komen daarbij kijken? Vervolgens leggen wij uit hoe we werken en hoe we je kunnen ondersteunen.

Voorstel aanpak

We adviseren je over de juiste aanpak en stemmen met elkaar af wat wij voor jou kunnen betekenen.

Plan van aanpak

Vraagstuk helder? Dan zetten we voor je op papier hoe het traject eruitziet en wat de bijbehorende investering is. Dit kan heel concreet zijn, zoals het regelen van een vergunningaanvraag of een stikstofberekening. Of we pakken een breder traject op waarin al onze expertises samenkomen. Op basis van wat jij nodig hebt, stellen wij een plan van aanpak voor.

Uitvoering aanpak

Aan de slag. We zetten de benodigde stappen om jouw doelen te behalen en blijven continu met elkaar in contact over de voortgang.

Aan de slag

Project duidelijk en hebben we afspraken gemaakt? Dan kunnen we aan de slag! We vragen de informatie bij je op die we nodig hebben en zetten de benodigde stappen om jouw wensen in het buitengebied uit te laten komen. Uiteraard ontlasten we jou hierin zoveel mogelijk, zodat jij je kunt blijven focussen op je onderneming. Wel delen we altijd wat we doen en wat de voortgang is, zodat je op de hoogte blijft. Hierbij houden we ook korte lijntjes met het bevoegd gezag.

Betrokken blijven

Alles gereed? Ook daarna blijven we betrokken als jouw adviseur en houden we je proactief op de hoogte als er iets speelt wat voor jou van toepassing is.

Op de hoogte houden

Er speelt veel in het buitengebied en de wet- en regelgeving verandert voortdurend. Daarom blijven we betrokken bij onze klanten. We informeren je proactief over aandachtspunten die voor jou als ondernemer van belang zijn. Verder zijn de lijntjes met jouw adviseurs kort: je kunt ze altijd bereiken bij vragen of om even te sparren. Zo zorgen we samen voor succes.

Scroll naar boven