Juridisch advies

Op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu wegen juridische aspecten vaak zwaar. De Omgevingsadviseurs komt op voor jouw belangen.

Begeleiden van juridische procedures

Soms lopen dingen niet helemaal zoals je had verwacht of gewild. Je bent het bijvoorbeeld niet eens met handhaving door de gemeente. Of je krijgt een dwangsom vanwege bedrijfsactiviteiten die volgens de gemeente niet passen binnen de regels van het bestemmingsplan. In dit soort gevallen kun je gelukkig rekenen op krachtig juridisch advies van De Omgevingsadviseurs.

 

Gevraagd én ongevraagd advies

Op het gebied van omgeving, ruimtelijke ordening en milieu, maar ook op het gebied van natuur en stikstof, wegen juridische aspecten vaak zwaar. Bij De Omgevingsadviseurs zijn we goed thuis in deze juridische aspecten.

Wil je bezwaar maken tegen handhaving? Ben je het niet eens met een vergunning of omgevingsplan dat ter inzage ligt? Of loopt een traject helemaal vast? Onze juristen en adviseurs staan je bij met juridisch advies. Gevraagd én ongevraagd, want we houden continu de jurisprudentie bij en brengen onze klanten op de hoogte van uitspraken die gevolgen hebben voor hun bedrijf. 

Bezwaar en beroep

Als je bezwaar wil maken of in beroep wil gaan, dan is het wel zo fijn dat je wordt bijgestaan door een jurist of juridisch adviseur met kennis van en ervaring in jouw sector. Zo sta je sterker. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en zijn eerlijk over de kans van slagen van een procedure. We schrijven zienswijzen, tekenen bezwaar aan en gaan als het nodig is in beroep. Zo begeleiden we je tijdens het gehele juridische proces.

En het mooie is: we hebben korte lijntjes met onze collega-juristen van Countus die we er waar nodig bij kunnen betrekken.

Vertegenwoordigen bij rechtbank en Raad van State

Komen er hoorzittingen? Dan vertegenwoordigen we je bij de rechtbank of Raad van State. Onze juristen hebben jarenlange ervaring met ingewikkelde juridische procedures. Je staat er dus niet alleen voor. Wij komen op voor jouw belangen. Zo helpen we je toekomstgericht ondernemen.

 

Juridisch advies inwinnen?

Juridisch advies nodig?

Juridisch advies nodig?

Heb je vragen of loop je tegen een juridisch probleem aan? Je bent van harte welkom. Neem contact op met Annewies de Haan. Zij adviseert je graag.

Project Linflowers

Stikstofberekening voor een nieuwe locatie

Bij Linflowers zitten ze niet stil. Met oog op de toekomst wilde het bedrijf een extra kas op een nieuwe locatie openen.

Onze werkwijze

Jouw vraagstuk vormt de basis van onze aanpak. Op basis daarvan zetten we de expertises in die nodig zijn om jouw doel te behalen. In elke fase van het proces staan we voor je klaar om je te ondersteunen.

Scroll naar boven