Locatiescan

Starten met een nieuw bedrijf of activiteit in het buitengebied? Of van plan om uit te breiden? Door middel van een locatiescan kom je erachter wat er mogelijk is op jouw locatie.

Waarom een locatiescan?

Heb je plannen voor de aankoop of huur van een locatie in het buitengebied? Of wil je uitbreiden, maar weet je niet welke toestemmingen er zijn? Of welke regels er gelden? We helpen je graag om daarachter te komen. Vanuit een locatiescan kijken we vooral naar deze aspecten: Natura 2000-activiteiten en stikstof, de Wet natuurbescherming (Wnb), milieu en ruimtelijke ordening. Hierdoor weet je wat de huidige stand van zaken is op de locatie. Én of je jouw toekomstplannen kunt uitvoeren. 

De ontwikkelmogelijkheden op jouw locatie

Precies weten wat de ontwikkelmogelijkheden zijn op een locatie. Daar kom je achter met een locatiescan. Door deze in een vroegtijdig stadium uit te voeren, voorkom je teleurstellingen en verloopt het proces zo efficiënt mogelijk. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is er mogelijk binnen het omgevingsplan? Is mijn omgevingsvergunning milieubelastende activiteiten nog actueel? En hoe zit het met stikstof? In de locatiescan komen alle data en regelgeving rondom de locatie aan bod.

Welke kansen zijn er voor jouw bedrijf?

Bij De Omgevingsadviseurs zoeken we uit welke kansen er zijn voor jouw bedrijf. Samen bespreken we jouw wensen en dromen voor de locatie. We geven aan de hand van de resultaten van de locatiescan een helder advies. Over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden van de locatie. Zien we belemmeringen? Dan denken we na over de juiste oplossing.

Wil je graag een locatiescan laten uitvoeren? Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen je er graag meer over.

 

Locatiescan laten maken?

Locatiescan iets voor jou?

Locatiescan iets voor jou?

Wil je precies weten wat er mogelijk is op jouw locatie? Dan kan de locatiescan uitkomst bieden. Onze expert Karlijn Waaijman geeft je graag advies.

Project Klein en Seinen

Bestemmingsplanwijziging en splitsing perceel

Wat doe je als je van panden in het buitengebied, waar een agrarische bestemming op zit, 2 woningen wil realiseren?

Onze werkwijze

Jouw vraagstuk vormt de basis van onze aanpak. Op basis daarvan zetten we de expertises in die nodig zijn om jouw doel te behalen. In elke fase van het proces staan we voor je klaar om je te ondersteunen.

Scroll naar boven