Onderzoeken

Heb je nieuwbouwplannen of wil je je functie(s) wijzigen/toevoegen aan jouw locatie? Laat gedegen onderzoek doen.

Kennismaking

Passen we bij elkaar? We ontdekken wie je bent, wat je ambities en uitdagingen zijn en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen.

Voorstel aanpak

We adviseren je over de juiste aanpak en stemmen met elkaar af wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uitvoering aanpak

Aan de slag. We zetten de benodigde stappen om jouw doelen te behalen en blijven continu met elkaar in contact over de voortgang.

Betrokken blijven

Alles gereed? Ook daarna blijven we betrokken als jouw adviseur en houden we je proactief op de hoogte als er iets speelt wat voor jou van toepassing is.

Kom niet voor verrassingen te staan

Heb je nieuwbouwplannen, wil je je functie(s) wijzigen/toevoegen aan jouw locatie, of ben je van plan om te gaan bouwen of slopen? Voer dan eerst de nodige onderzoeken uit, zoals een stikstofonderzoek, een geuronderzoek en/of een flora- en faunaonderzoek.

 

Flora- en faunaonderzoek

Breng in beeld of er beschermde plant- en diersoorten voorkomen.

 

Lees meer

Geuronderzoek

Zoek uit of er sprake is van een goed woon- en leefklimaat, maar beoordeel ook of jouw plan omliggende bedrijven mogelijk belemmert.

Lees meer

Voor diverse sectoren

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring helpen we ondernemers uit diverse sectoren toekomstbestendig ondernemen. Heb je vragen over actualiteiten of uitdagingen binnen jouw sector? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd in welke sectoren we actief zijn?

Samen aan de slag?

Wil je eens praten over jouw uitdagingen? Wij luisteren én helpen je graag. Neem contact op met Karlijn Waaijman voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven