‘Ik haal voor jou het beste uit een juridische procedure’

Annewies de Haan is Jurist en Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu bij De Omgevingsadviseurs. Lees meer over haar expertise en rol.

Ik ben Annewies de Haan. Als Jurist en Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu adviseer ik ondernemers bij de ontwikkeling van hun bedrijf en locatie. Zo help ik klanten op juridisch gebied omtrent vergunningen, bestemmingsplanwijzigingen, handhaving, bezwaren en sta ik ze bij tijdens rechtszaken.

Samen komen we verder

Ondernemers in het buitengebied zijn afhankelijk van wet- en regelgeving. En ik snap heel goed dat als je mooie groeiambities hebt, je niet te lang wilt wachten. Je wilt dóór en stappen zetten.

Als jurist adviseer ik ondernemers daarom bij de juridische vraagstukken. Wat zijn de mogelijkheden als je wilt uitbreiden of veranderen? En als plan A niet lukt vanwege wet- en regelgeving of besluitvorming, wat is dan plan B? Ik probeer de vaak ingewikkelde materie zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen en je inzicht te geven in de mogelijkheden en (soms) onmogelijkheden van jouw wensen.

‘Ik probeer ingewikkelde materie zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen.’

Zoeken naar oplossingen

Elke bedrijf, elk vraagstuk en elke juridische procedure is anders. Dat maakt mijn werk afwisselend én uitdagend. Ik help je graag om voor elkaar te krijgen wat jij nodig hebt om je dromen te verwezenlijken. En wil dan ook het beste uit een juridische procedure halen.

Wil je bezwaar maken tegen een bestemmingsplanwijziging? Of wil je in beroep? Dan sta ik je bij en kom ik op voor jouw belangen. Zo zoeken we samen naar oplossingen. Ik kijk vooruit in plaats van achterom, zodat jij weer verder kunt.

Neem contact met mij op

Wil je ook eens sparren over de mogelijkheden van jouw onderneming en locatie? Dan kom ik graag met je in contact. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven