‘Dat ondernemers verder kunnen, daar doen we het voor’

Marianne Hansma is Managementassistent bij De Omgevingsadviseurs. Lees meer over haar rol en achtergrond.

Ik ben Marianne Hansma. Als Managementassistent bij De Omgevingadviseurs ondersteun ik het team bij allerlei zaken. Zo kunnen de adviseurs zich volledig focussen op onze klanten en zorgen we er samen voor dat alles zo goed en snel mogelijk verloopt.

Overzicht houden

Bij De Omgevingsadviseurs is geen dag hetzelfde. Verandert de wet- en regelgeving? Of is er een belangrijke uitspraak gedaan? Dan nemen we direct actie. Ik houd dan het overzicht en bied de helikopterview. Plannen, coördineren, afstemmen en ondersteunen: ik zorg ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.

Vanuit mijn functie bij Countus heb ik veel ervaring opgedaan binnen de agrarische sector. Samen zorgen we ervoor dat jij als ondernemer in deze sector verder kunt groeien met je bedrijf. Bij elk project werken we als een team, want samen bereik je meer.

‘Dat wij als team dingen tóch voor elkaar krijgen, dat is waar we het voor doen’

Als team zaken voor elkaar krijgen

Waar we blij van worden? Als we het voor elkaar krijgen dat een klant bijvoorbeeld mag uitbreiden op zijn locatie. Of wanneer een vergunning is verleend of een omgevingsplan wordt gewijzigd, zodat jij als ondernemer verder kunt. Ondernemers lopen soms echt vast, omdat ze zelf niet meer weten hoe ze bepaalde zaken binnen de wet- en regelgeving geregeld moeten krijgen. Dat wij dat als team dan tóch voor elkaar krijgen, dat is waar we het voor doen.

Neem contact met mij op

Heb jij ook een vraagstuk omtrent jouw bedrijf en locatie? Dan helpen wij je graag. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Scroll naar boven