‘De mens, daar ligt mijn passie’

Ginet Ballast-Schultz is Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu bij De Omgevingsadviseurs. Lees meer over haar achtergrond en waar ze energie van krijgt.

Ik ben Ginet Ballast-Schultz, Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu. Dat houdt in dat ik onder andere opdrachtgevers adviseer op het gebied van ROM, vergunningen voorbereid en aanvraag, diverse (technische) berekeningen maak en onderbouwingen van bestemmingsplanwijzigingen schrijf.

Passie voor mens en natuur

Ik ben echt een natuurmens. De ruimte, vrijheid, dieren en het groen: ik heb er altijd een voorliefde voor gehad. Tijdens mijn opleiding aan Aeres Hogeschool en stage bij Countus merkte ik al snel dat mijn passie bij de agrarische sector en in het bijzonder bij de mensen in deze mooie sector ligt.

Ondernemers in het buitengebied zijn afhankelijk van wet- en regelgeving. En ik snap heel goed dat als je mooie groeiambities hebt, je niet te lang wilt wachten. Je wilt dóór en stappen zetten.

‘Bijdragen aan jouw groei, daar haal ik voldoening uit’

Samen op weg naar de toekomst

Waar ik energie van krijg? Dat ik vanuit mijn expertise kan bijdragen aan de groei van een bedrijf. Dat ik mag helpen uitbouwen waar jij zo hard aan hebt gewerkt en waar je trots op bent. Daar haal ik voldoening uit. En als we dan als team het resultaat behalen waar je naar streefde, is dat voor mij het mooiste wat er is.

Neem contact met mij op

Heb jij mooie toekomstplannen waar ik je bij kan helpen? Dan kom ik graag bij je langs voor een goed gesprek. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven